24 Iul. 2017 23:30

VIDEO EXCLUSIV/ Mihai Mitoșeru are o mare ”problemă”. A rămas fără pantofi!

Distribuie

Mihai Mitoșeru are o mare 'problemă'. Acesta a fost nevoit să dea o raită prin magazine după ce cățelul său i-a ros toată încălțămintea.

Mihai Mitoșeru se află în febra pregătirilor pentru nunta sa, cu Noemi, care va avea loc la sfârșitul lunii septembrie. Pe lângă achiziționarea celor necesare, costum de ginerică și pantofi, actorul a trebuit să dea o raită prin magazine și pentru a-și procura încălțămintea necesară pentru a avea cu ce ieși din casă. Asta pentru că Avi, unul dintre cei doi căței ai săi, l-a băgat la cheltuieli, după ce a atentat la pantofii săi.

'A avut boală pe noi. Nu prea mai am pantofi. Îi mănâncă pe toți, cred că de aceea e și așa plinuț. De o perioadă stă la mama, dar o să-l iau înapoi. Latră foarte rău, mănâncă foarte mult', a povestit Mihai Mitoșeru pentru Libertatea.

Vrea un băiat

Altfel, actorul a mai spus că nu și-a ales încă ținutele pentru nunta sa, dar că a umblat prin magazine după rochia de mireasă a soției sale. 'Nevastă-mea stabilește tot. Și când facem copii. A zis că după nuntă, eu așfi vrut mai devreme. Avem deja doi, pe Avi și pe Misha. Dar mai vreau cel puțin unul, un băiat dacă s-ar putea. Dacă va fi fetiță, s-ar putea să mă înțeleg mai bine cu ea', a adăugat acesta. Mitoșeru a mai spus că părinții lor spirituali vor fi Romică Țociu și soția sa.

Comentarii