07 Apr. 2018 13:00

Video EXCLUSIV/ Mihai Tatulici este bucătar profesionist. Ce va găti de Paște!

Distribuie

Mihai Tatulici este bucătar profesionist, iar de Paște va găti anumite rețete speciale, care nu sunt la îndemâna oricui.

Este autorul mai multor cărți de bucate, iar din mâna sa ies adevărate delicatesuri. S-a pensionat în urmă cu câțiva ani, iar în prezent Mihai Tatulici este bucătar profesionist. Îi place să gătească și pune pasiune în ceea ce face. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, jurnalistul va pregăti câteva rețete speciale, din carne de miel, care cu siguranță vor fi savurate și apreciate și de prietenii acestuia. 'Vom găti juma – juma, adică și eu și soția. Sunt bucătar aproape profesionist. Scriu și cărți de bucate, așa că e normal să fiu alături de soție. Eu fac o excepțională salată din cap de miel, o rețetă mai rară. O să fac și un drob în prapure', a mărturisit acesta pentru Libertatea.

Petrece cu soția și prietenii

Mihai Tatulici nu și-a făcut planuri să părăsească Bucureștiul cu ocazia sărbătorilor. Acesta va rămâne în capitală, pentru a petrece cu apropiații. 'Nu plec. Avem o gașcă de prieteni, cu care facem Paștele. Din nefericire, eu și soția mea, având o anumită vârstă, părinții noștri s-au dus. Poate la vară o să plecăm în vreo vacanță. Dar vara e încă departe', a mai spus acesta.

Comentarii