13 Aug. 2018 16:00

VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bârlădeanu a învățat să facă economii după ce a cheltuit fără măsură. „Când ai un business ești nevoită să-ți faci calculele altfel”

Distribuie

La aproape 40 de ani, Monica Bârlădeanu poate spune că a devenit o femeie chibzuită atunci când vine vorba de finanțele ei. Actrița recunoaște că a avut nevoie să treacă prin mai multe etape ale vieții până să ajungă la această maturizare. Monica Bârlădeanu a învățat să facă economii abia după ce a cheltuit fără măsură.

După ce ani la rândul era de părere că hainele o reprezintă și că vorbesc despre ea, cheltuind astfel sume colosale pentru a-și umple dressing-ul, Monica Bârlădeanu a ajuns la concluzia că în viață sunt lucruri mult mai importante. „Am fost mână largă. Nu mai sunt pentru că, una la mână, nu știu dacă mă mai atrag așa lucrurile foarte costisitoare financiar și mă refer la ținute, la lucrurile pe care le porți. La pantofi însă, nu vorbim de pantofi de seară că acolo chiar am o colecție mică, dar cu esențialele, ci vorbim de cizme. La cizme mă mai pierd încă un pic, dar în rest nu. Nici nu știu care a fost cea mai scumpă piesă pe care mi-am cumpărat-o în ultima vreme', ne-a povestit Monica, completând că nici măcar atunci când sunt reduceri nu abuzează, ci se gândește de mai multe ori înainte de a cumpăra un produs, fie el și la un preț de nimic. „Vânez reducerile, dar să știi că m-am autoeducat. Adică doar pentru că sunt reduceri nu înseamnă că intru și cumpăr orice, doar pentru că au un preț ușor atractiv. Dacă e ceva ce am urmărit și mi s-a părut că are un preț un pic extravagant, să zicem că da, aș „vâna' așa o piesă, în rest nu. Îmi cumpăr piese basic, maieu alb, maieu negru, topuri pe care le porți pe sub orice'.

Comentarii