10 Feb. 2018 13:00

Motivul pentru care Cătălina Ponor fuge de căsătorie și de maternitate. ”E bine pentru psihicul meu să mă relaxez”

Distribuie

Retrasă recent din gimnastică, fosta mare campioană își dorește multă liniște. Cătălina Ponor fuge de responsabilități, cum ar fi satutul de mamă.

În timp ce multe dintre fostele sale colege s-au căsătorit, iar unele au devenit și mame, Cătălina Ponor a continuat să facă performanță până la 26 de ani.

A venit însă vremea când fosta mare campioană a decis să se retragă, cu regretul că nu a cucerit medalia de aur mondil, singura care-i lipsea din bogatul său palmares. La ceva luni de la retragere, fosta sportivă spune că are nevoie de liniște și de relaxare. Din acest motiv, Cătălina Ponor fuge de căsătorie și nici nu-și dorește să devină mamă în viitorul apropiat.

'Momentan nu mi-am propus, doar ce am ieșit dintr-o activitate. E bine pentru psihicul meu să mă relaxez și să mă liniștesc. După o viață de sportiv la 26 de ani e destul  greu să intri așa repede dintr-o parte în alta', a mărturisit Cătălina Ponor pentru Libertatea.

Fosta campioană a mai spus că atunci când se va întâmpla să devină mamă, își va lăsa copilul să aleagă dacă-i place sau nu gimnastica. Și nu se va opune, din contră, îl va susține dacă-și va dori să-i calce pe urme.

'Trebuie să vadă ce a făcut mama ei sau a lui. Dacă va avea această pasiune, îl voi lăsa să meargă mai departe și să-și facă damblaua. Sacrificiile ți le asumi singur. Eu nu mă plâng, pentru că rezultatul a ieșit', a adăugat aceasta.  

Premiantă și la școală

Chiar dacă gimnastica îi ocupa cam tot timpul, Cătălina nu a neglijat școala.

'Eram premiantă. Nu de locul 1, pentru că nu aveam timp de învățat. Dar eram acolo, loc 2, 3, poate o mențiune. Nu pot zice că am fugit de școală. Mi-a plăcut. Am învățat multe lucruri, ne ajută în viață uneori', a spus fosta sportivă.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Gina Pistol a dat de bani de când e cu Smiley. Contract în… așternut!

Comentarii