26 Iul. 2017 09:00

VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Lidia Buble evită să se bronzeze prea tare. ”Am pielea foarte sensibilă”

Distribuie

Artista nu se poate lăuda cu un trup bine bronzat, asta pentru că nu obișnuiește să stea prea mult la soare. Motivul pentru care Lidia Buble evită expunerea îndelungată are legătură și cu tenul său.

A venit vara și, în timp ce multe dintre vedetele autohtone afișează un trup bine bronzat, Lidia Buble iese în evidență, dar la polul opus. Mai precis, artista nu și-a schimbat cu mult culoarea naturală a pielii, asta pentru că nici nu a apucat să se expună razelor solare. Și nici nu și-a propus acest lucru, atâta timp cât, spune ea, nu este disperată după mare sau piscină. În plus, nici jobul nu-i permite, asta pentru că, potrivit prorpiilor mărturisiri, 'concertele îi ocupă cam tot timpul'. Iar atunci când mai are ceva zile libere, ea preferă să și le petreacă fie cu numeroasa sa familie, fie făcând treburi casnice.

'Timp să stau la plajă nu prea am. Nu sunt genul care să mă bronzez foarte tare, am pielea mai sensibilă, folosesc creme de protectie, încerc să mă protejez de razele solare, să stau la orele potrivite, dimineața sau mai pe seară, după orele 17. În plus, nu sunt disperată să merg la piscină. Semăn cu mama. Dacă am timp, ori merg să-mi vizitez familia, ori fac treburi casnice', a mărturisit Lidia Buble pentru Libertatea. 

'Ieși ieftin cu mine'

Altfel, Lidia a mai spus că din cauza programului său, are și o alimentație haotică. 'Sunt vegetariană și nu-mi place carnea. Dar mănânc la orice oră, sunt foarte haotică. Am concerte și mănânc și noaptea, pentru că mi se face foame. În general, consum foarte multă salată și fructe, precum și freshuri pe care mi le fac singură. Ieși ieftin cu mine. În general, eu mănânc pe grabă, opresc la un magazin, îmi iau o salată, asta pentru că încerc să fac cât mai multe lucruri în aceeași zi. E mai dificil cu noi, artiștii', a adăugat iubita lui Răzvan Simion.

Comentarii