VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Marina Almășan nu s-a căsătorit până acum, cu George Cornu

Data: 15 Iul. 2017

Vedete tv a bifat până acum două căsnicii eșuate. Motivul pentru care Marina Almășan nu s-a căsătorit până acum, cu George Cornu, ni l-a dezvăluit chiar ea.

După două căsnicii eșuate, Marina Almășan nu ar fi spus ”nu” și celei de-a treia, cu afaceristul Georgică Cornu, cu care are o relație de ceva ani.

”Ideea de a fi căsătorită mi-a plăcut dintotdeauana. În ADN-ul meu există gena de nevastă, clar. Nu pot spune că m-ar speria ideea unui nou mariaj chiar dacă primele două nu au fost foarte înțelept gândite. Dar din greșeli învățăm. Experiența de viață mă recomandă spre un al treilea posibil mariaj, mult mai înțelept și mai bine fundamentat”, a declarat prezentatoarea, recent, pentru Libertatea.

Acum însă, aceasta o dă la întors, dat fiind faptul că partenerul său nu se grăbește momentan cu o cerere în căsătorie.

”Nu e un scop în sine. Sunt în regilă, am o viață foarte plină pe toate planurile, și afectiv și profesional. Am avut două cănicii, nu am fost încântată de alegerile făcute…Nu sunt așa curioasă să aflu. Acum e perioada în care mă ocup de dezvoltarea personală”, a spus aceasta. Vedeta tv nu neagă însă că ar speria-o un nou mariaj, și că, mai degrabă, cel speriat ar putea fi chiar partenerul său. ”Mă sperie doar suferințele celor dragi. Ar trebui să se teamă respectiva persoană, mai puțin eu”, a mai spus aceasta.