13 Mar. 2018 11:00

EXCLUSIV/ Motivul pentru care Nadine a renunțat definitv la muzică

Distribuie

Mamă a unui băiețel, Nadine a renunțat definitv la muzică. Aceasta spune că la 41 de ani nu se mai vede pozând ca o divă.

În ultimii ani, viața lui Nadine s-a schimbat radical. Mulatra care făcea furori cu Școala vedetelor este acum împlinită pe plan personal. Este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, de profesie avocat și are un băiețel superb. Nadine a renunțat definitv la muzică pentru că a considerat că această postură, de divă în lumina reflectoarelor, nu i se mai potrivește sub nicio formă. 'Acum fac seminare în toată țara, și scot din mine ce e mai bun. Nu-mi e dor de muzică, nu mă mai văd bâțâindu-mă acum pe scenă. Cântăreața e mare, umple scena, are părul umflat. Eu nu mai am chef, am 41 de ani. Să sug burta și să fac piruete nu-mi mai trebuie', a mărturisit aceasta pentru Libertatea. În trecut, după ce școala vedetelor s-a destrămat, Nadine și-a încercat norocul peste Ocean. După câțiva ani petrecuți în America, aceasta s-a întors în țară. A încercat să-și reia cariera muzicală, dar nimic nu a mai fost ca înainte. Între timp s-a căsătorit, iar acum familia îi ocupă cam tot timpul.

S-a dedicat… seminariilor

În prezent, fosta cântăreață are o viață liniștită și face ceea ce-i place. Se ocupă de grădinărit în propria-i curte, are o casă mare, trei pisici și un cățel și este o mamă extrem de grijulie cu copilul său. 'Am zis hai să scot ce e mai bun și prin seminariile mele să inspir pe alții să trăiască vieți armonioase așa cum ai mei nu au știut pentru mine și frații mei. Regret multe lucruri', a mai spus aceasta.

Comentarii