07 Apr. 2018 22:12

Video EXCLUSIV/ Motivul pentru care Roxana Ciuhulescu nu mănâncă niciodată carne de miel. ”Nu pot!”

Distribuie

De când este însărcinată,vedeta și-a schimbat alimentația. Roxana Ciuhulescu nu mănâncă însă niciodată carne de miel, pentru că, spunea ea, pur și simplu nu-i place.

Roxana Ciuhulescu va petrece primul Paște alături de actualul său soț, de fiica sa și cu un bebe în burtică. Deși este fana deplasărilor, a ieșirilor ăn afara capitalei, ei bine, de aceasta dată, ea nu va pleca departe de casă. 'Încerc să evit plecările. Sarcina este deja avansată, simt presiunea destul de tare. Nu aș vrea să am vreo surpriză', a spus aceasta pentru Libertatea. Roxana va avea însă pe masă tot ceea ce-i trebuie. Cu toate acestea, ea va evita carnea de miel. Nu din vreun motiv anume, ci, pentru că, pur și simplu nu-i place. 'Nu-mi place mielul, nu pot să mănânc', a adăugat aceasta. De asemenea, vedeta va încerca să comsume cât mai puțină carne de vită și de porc, în următoarea perioadă. 'Am încercat să renunț la carnea de porc și vită. Mănânc mai multe fructe de mare, multe legume, lactate, fructe', nu a ascuns aceasta.

Petrece dar se și odihnește

Roxana va fi alături de toți cei dragi ei, de familie și prieteni. Cu toate acestea, ea nu-și va neglija programul de odihnă. 'Înainte dormeam cam șase ore pe noapte. Acum dacă nu am cel puțin opt ore de somn, nu sunt ok', a mai spus aceasta.

Comentarii