VIDEO EXCLUSIV/ Oana Roman s-ar întoarce în televiziune, dar nu oricum. Vrea o emisiune de divertisment!

Data: 12 Iul. 2017

După o absență de mai bine de un an și jumătate, Oana Roman s-ar întoarce în televiziune, dar după ce va cântări bine orice ofertă.

Oana Roman a cochetat cu televiziunea, a prezentat diverse emisiuni, doar că, de mai bine de un an și jumătate, vedeta a mai apărut pe micul ecran doar în calitate de invitată. Fiica fostului premier nu ar spune însă ”nu” unei eventuale oferte! Ea s-ar întoarce pe sticlă, dar nu oricum. Oana Roman spune că și-ar dori o emisiune de divertisment, de week-end, mai ales că acestea lipsesc cu desăvârșire, de ceva timp.

”Nu am primit niciun fel de propunere deocamdată. Dacă vor exista, le voi cântări foarte bine. Dacă e să mă implic, trebuie să să fie un proiect care să mi se potrivească. Dar sunt deschisă la orice fel de discuții. Nu mi s-ar potrivit să fac o emisiune de cancan. Dar mi-ar plăcea să prezint o emisiune de divertisment de week-end, cu lucruri frumoase, cu oameni care vin și cântă, cu dans. Acestea lipsește ptr sâmbăta seara, în afara unui singur show, nu există vreuna la care să se uite lumea.. Nu mai este nici măcar pe TVR”, a mărturisit Oana Roman pentru Libertatea.

Vedeta s-ar vedea chiar prezentând și știri și nu ar zice nu dacă i s-ar oferi această ocazie. ”Aș putea să prezint chiar și știri, în funcție de propunere”, a adăugat aceasta.

Ultima emisiuni pe care a prezentat-o Oana Roman a fost un show în care aceasta trebuia să convingă vedetele invitate să ajute familiiile fără posibilități. Colaborarea sa cu trustul Intact s-a încheiat însă în luna februarie 2016. Înainte de a rămâne însărcinată, vedeta a foist și moderatoarea unei emisiuni de cancanuri, la Kanal D.

E încă sub tratament

Oana Roman a avut o perioadă ceva probleme de sănătate. După mai multe vizite la medic, vedeta avea să afle, într-un final, că suferă cu glanda tiroidă. În prezent, ea se simte mult mai bine. ”Mai țin tratamentul pentru tiroidă, încă nu am ajuns la nivelul optim, dar sunt pe drumul cel bun”, a mai spus aceasta.