03 Ian. 2018 11:00

Video EXCLUSIV/ Paula Seling face mărturisiri emoționante despre Narcisa Suciu. ”Mi-a dat și să mănânc”

Distribuie

Artista i-a mulțumit colegei sale pentru sprijinul acordat pe când ea era la început de drum. Paula Seling face mărturisiri emoționante despre Narcisa Suciu.

Paula Seling a cochetat cu muzica încă de mică. A luat lecții de pian, împreună cu fratele său, când alții copii jucau șotronul. Și, de la o vârstă fragedă, și-a început acsnesiunea. Artista nu a uitat-o pe Narcisa Suciu, cea care a sprijinit-o la începutul carierei. Atunci când, aflată singură în capitală, departe de părinții săi, care locuiesc la Baia Mare, a găsit mângăiere și căldură.

'După ce am câștigat trofeul unui festival, Armonia, unde l-am cunoscut și pe soțul meu, am fost chemată de Mircea Rusu să cânt în trupa Narcisei Suciu. Am umblat un an prin țară. A fost o exeriență foarte bună, dar obositoare. Eram clasa a 11-a și urma a 12-a, cu bacalaureat cu tot. Dar am învățat foarte mult. Mi-a fost extrem de greu, pentru că, lipsind de la școală, a trebuit să recuperez. Îi sunt veșnic recunăscătoare și Narcisei. M-a primit în casă, am stat săptămâni în șir la ea. Eram un copil, a avut grijă de mine. Mi-a dat și să mănânc, m-a ținut în brațe când îmi era dor de ai mei, A fost și este un prieten deosebit. Ținem și acum legătura. Chiar dacă e plecată și fericită cu familia sa', a mărturisit Paula Seling pentru Libertatea.

Are probleme cu spatele

Paula Seling s-a referit și la ceea ce presupune viața de artist.

'Au fost momente când mi-am dorit o vacanță. Cred că ar fi bine să-mi încarc bateriile. Trăim și într-o țară care nu prea are drumuri. Dacă ar fi autostrăzile gata, poate nu am avea cu toții probleme cu spatele. Deja simți atâtea lovituri pe coloană, de la toate gropile, curbele când te-ai dat cu capul de mașină. Sunt momente când fizic simți că nu mai poți', a adăugat aceasta.

Comentarii
Ultimele Video-uri