13 Aug. 2018 07:00

Pavel Stratan îi controlează Cleopatrei conturile de pe site-urile de socializare. „Ne ocupăm și eu și tati. E așa în comun”

Distribuie

În timp ce mulți adolescenți se feresc de părinți atunci când vor să vorbească cu prietenii virtuali, Cleopatra Stratan i-a dat de mult parola tatălui ei. Pavel Stratan îi controlează Cleopatrei conturile de pe site-urile de socializare și mesajele venite de la admiratori. Uneori le și răspunde acestora.

Într-o era în care contează extrem de mult spațiul virtual, Cleopatra Stratan încearcă să țină pasul și să fie activă pe site-urile de socializare. Chiar dacă conturile de pe Facebook și Instagram sunt pe numele ei, Pavel Stratan are acces direct, nelimitat, la mesajele și comentariile tinerei. „Cu toții lucrăm la rețelele astea de socializare pentru că sunt cele mai virale în acest moment. Am timp, bineînțeles. Întotdeauna am avut timp să stau și pe internet, să fac și muzică, să am timp să vorbesc și cu prietenii, să mă ocup și de hobby-urile mele, să mă ocup de ceea ce îmi place. Ne ocupăm și eu și tati. Adică e așa în comun', ne-a povestit Cleopatra.

Comentarii