07 Apr. 2018 15:00

Video EXCLUSIV/ Rodica Mandache e sinceră. Face ”pareză” în bucătărie!

Distribuie

Actrița a recunoscut că nu știe să gătească. Rodica Mandache e sinceră și face mărturisiri neașteptate.

A reușit să se impună în galeria marilor actori români prin zecile de roluri interpretate în teatru, dar și în cinematografie. Rodica Mandache se poate lăuda cu o carieră strălucită, de peste 40 de ani pe scenă, unde a jucat cu alte nume mari ale cinematografiei românești. În prezent, la 75 de ani, ea își dedică viața tot meseriei sale, pe care a făcut-o și încă o mai face cu mare pasiune. Poate și acesta este unul dintre motivele pentru care actrița a rămas codașă într-un alt domeniu… Rodica Mandache e sinceră și mărturisește că nu știe să gătească!

'Nimeni nu a avut nevoie de talentul meu în bucătărie. Sunt absolut cu pareză în bucătărie', a spus aceasta pentru Libertatea.

Mai mult, actrița a povestit și o întâmplare care o are în prim plan:

'O prietenă de-a mea, pe când eram în casa ei de vacanță, mi-a zis: hai să pregătim masa pentru bărbați. Eu am spus sigur, pentru că întotdeauna mă strădui foarte mult. Cum am pus mâna pe cuțit, mi-a zis însă că nu știu să gătesc'.

Respectă tradițiile

Deși nu e pricepută în bucătărie și nu obișnuiește să gătească, Rodica Mandache va respecta tradițiile. De sărbători, atunci când la masă se va strânge familia sa, nu va lipsi nimic. 'Tradițiile le respect întotdeauna, are cine să gătească', spune aceasta. În rest, actrița își dorește și și-a propus să petreacă timp cât mai mult cu nepoata sa, fata fiicei sale, pe care o îndrăgește foarte tare.

Comentarii