30 Mar. 2018 21:00

Rodica Mandache mărturisește: ”Am probleme cu frumusețea, acum când nu mai e”

Distribuie

Actrița a avut multe momente grele în viață, iar meseria sa a ajutat-o să treacă peste ele. Rodica Mandache mărturisește chiar că 's-a tăvălit de jale și de durere'.

Viața sa s-a confundat, practic, cu scena. Are peste 40 de ani in domeniul teatrului și nu are de gând să 'depună armele'. Rodica Mandache mărturisește că meseria sa, pe care o face cu atâta pasiune, a ajutat-o, practic, să treacă peste cele mai grele momente ale existenței sale, printra cere și moartea soțului ei.

'Am o meserie la care nu aș fi putut renunța niciodată. M-am tăvălit de jale, mi-a fost greu, mi-au murit cei dragi, am rămas suspendată deasupra unei prăpăstii și a trebuit să mă descurc. Tot felul de lucruri grele. Viața e grea, dar de fiecare dată a apărut ceva care m-a reactivat, ca la reanimare', a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Rodica Mandache se consideră chiar o actriță norocoasă, pe care regizorii nu au ocolit-o. 'Mereu apare câte un rol nou, sau ceva frumos. Sunt o actriță foarte norocoasă, mereu a apărut ceva nou. Mereu am intrat în alt destin, mereu s-a întâmplat ca cineva să-mi spună: mă gândesc la dumneavoastră', a adăugat aceasta. În prezent însă, actrița în vârstă de 75 de ani, se confruntă cu o altă problemă. 'Cum mă mențin? Ca toate femeile, îți dorești să te placi tu. Eu nu prea mă plac, în fiecare zi apare câte ceva nou. Am multe probleme cu frumusețea, am același orgoliu al frumuseții și acum când ea nu mai e', a spus Rodica Mandache.

Vrea timp mai mult pentru nepoata sa

Rodica Mandache este tare mândră de nepoțica sa, pe care obișnuiește să o ia la diverse evenimente. Actrița și-ar dori și nu, ca aceasta să-i calce pe urme. 'Îmi propun să fie partea cea mai importantă acum a vieții mele. Mi-ar plăcea, dar nu m-am gândit la asta. Fiica mea era și foarte frumoasă, talentată. Ea a făcut regie. Nu mi-a fost ușor. Simt o greutate când mă gândesc la ele. Aș vrea să fie fericită, să aibă măcar viața pe care am avut-o eu, una foarte frumoasă', a completat aceasta.

Comentarii