24 Ian. 2018 22:00

VIDEO EXCLUSIV/ Ronald Gavril pregătit pentru duelul ce-l poate transforma în cel de-al în al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști ”România va avea un nou campion”

Distribuie

Cel mai titrat boxer profesionist român al momentului, Ronald Gavril se pregătește pentru duelul revanșă împotriva americanului David Benavidez, dispută ce va avea loc pe 17 februarie în Las Vegas, orașul unde locuiește de cinci ani.

Dacă va câștiga în ring, sportivul ar putea deveni cel de-al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști.'Sunt mai pregătit ca niciodată, va asigur. Astăzi am luat o pauză, am ajuns la New York, unde va avea loc conferința de presă dinaintea disputei. Sărbătorile le-am făcut la sală, antrenându-mă. Asta fac de-o viață însă, de două luni de zile, am un program complex de antrenament, pentru ca românii să fie mândrii de mine, să pot aduce în țară o centură mondială', ne spune Ronald (31 de ani) care va boxa cu niște mănuși special, personalizate cu steagul țării de unde este originar, România. 'România va avea un nou campion', ne promite Gavril, românul care este mai cunoscut în Statele Unite decât acasă, spre rușinea noastră. În cariera sa de boxer profesionist, Ronald a pierdut doar două dispute din 18 meciuri (14 victorii au fost prin KO), ultima întâlnire cu David Benavidez fiind câștigată la puncte de american, desi mai toată lumea l-a văzut câștigător pe român. Inclusiv antrenorul și promotorul său, faimosul  faimosul boxeor american Floyd Maywather, la clubul căruia Gavril este legitimat, a protestat înpotriva deciziei arbitrilor.

Comentarii
Ultimele Video-uri