23 Aug. 2017 23:30

VIDEO EXCLUSIV/ Roxana Ciuhulescu e și mamă și tată, pentru fetița sa, după divorț. ”Copila stă doar cu mine. Fostul soț nu și-a manifestat dorința de a petrece timp cu ea”

Distribuie

Roxana Ciuhulescu e și mamă și tată pentru fiica sa de 10 ani. Vedeta a mărturisit că fostul soț nu a solicitat să stea cu Ana până acum.

La două luni după divorț, Roxana Ciuhulescu a acceptat să vorbească despre acest moment de cotitură, din viața sa. Vedeta s-a mutat cu fiica sa, iar de atunci ea i-a devenit și mamă, și tată, copilei.

'Mă simt foarte bine după divorț. Sunt deja două luni. Viața merge mai departe, există viață și după divorț', a mărturisit aceasta pentru Libertatea. Spre deosebire de alte cazuri, când și tatăl solicită un program de vizite pentru copilul său, se pare că în cazul Roxanei Ciuhulescu lucrurile stau puțin altfel. Vedeta a spus că fostul soț, Mihai Ivăncescu, nu a petrecut deloc alături de fiica lor, de când s-au despărțit. 'Deocamdată nu a stat cu ea. Tot timpul este la mine copila. E treaba lui de ce. Atâta vreme cât îi va dedica timp copilului, o să-l aibă', a spus aceasta. Cum Ana are deja 10 ani, aceasta înțelege deja ce se întâmplă între părinții săi. Vedeta tv a avut însă grijă ca divorțul său să nu o afecteze. 'Fetița mea are aproape 10 ani, normal că vede. Știe totul foarte bine, nu e un bebeluș. Am pregătit-o de la bun început, totul a mers pas cu pas', a adăugat aceasta.

E pregătită pentru un nou mariaj!

În ciuda experienței neplăcute de care a avut parte odată cu divorțul, pe Roxana Ciuhulescu nu o sperie ideea unei noi relații de durată. Și nici măcar un nou mariaj. 'O aștept cu drag (n.r. o altă relație de durată. Cu sufletul deschis', spune aceasta. Deși se pare că deja un alt bărbat o face fericită, vedeta a evitat să vorbească despre acest subiect

Comentarii