17 Mai. 2018 12:00

Petre Roman e cel care se ocupă de lecțiile fiului său

Distribuie

Recent, Oana Roman mărturisea că tatăl său a încercat o singură dată să o ajute la matematică, dar s-a lăsat păgubaș. În schimb, Silvia Chifiriuc îl laudă pe Petre Roman, despre care spune că face lecțiile cu fiul lor.

Oana Roman și-a croit un drum frumos în viață fără ca părinții săi să o bată la cap să învețe. Aceștia nu s-au implicat prea mult, ci au lăsat-o mai liberă.

'Tata a încercat o dată să facă niște lecții cu mine la matematică, eu fiind total pe lângă la matematică, fizică și chimie, și după ce a văzut că nu mă descurc deloc, s-a lăsat păgubaș', dezvăluia fiica fostului premier.

În prezent însă, lucrurile stau cu totul altfel. Silvia Chifiriuc îl laudă pe Petre Roman, despre care spune că e cel ce face lecțiile cu fiul lor, Petrus. 'Lecțiile le face cu tati, în mare parte. Cu mine la partea de scris, eu sunt foarte insistentă și am mare răbdare cu el ca să scrie frumos', a declarat soția fostului premier pentru Libertatea. Silvia Chifiriuc a mai dezvăluit că fiul său are înclinații spre sport și că încearcă totodată să cânte și la pian. 'Petrus mai și cântă. La pian, încearcă puțin, nu am avut vreme să ne ocupăm mai serios. E înclinat spre sport, fotbal, înot. Face sport acasă cu copiii din careu de câte ori are timp. E foarte pasionat acum de tot ce înseamnă tricouri, încălțăminte cu Messi', a adăugat aceasta.

Petre Roman nu gătește! Dar nici soția sa nu se omoară!

Soția fostului premier nu a ascuns faptul că Petre Roman nu gătește și că nici ea nu se omoară să facă de mâncare. 'Petre nu gătește. Eu gătesc pentru Petruș și pentru noi, dar nu mă omor. Avem o doamnă care ne ajută. Dar atunci când ne face plăcere, eu stau în bucătărie chiar și o zi întreagă', a mai spus aceasta.

 

Comentarii