01 Aug. 2017 17:03

VIDEO EXCLUSIV/ Soțul Marinei Scupra a făcut dezvăluiri cutremurătoare imediat după înmormântarea artistei. ”M-a strâns de mână, a murit la mine în brațe”

Distribuie

Răpus de durere, Claudiu Pițigoi a vorbit despre ultimele clipe din viața artistei.  Soțul Marinei Scupra a spus, imediat după înmormântare, că aceasta nu mai fusese la medic de trei ani de zile și că și-a descoperit tumora în urma unor dureri insuportabile.

Marina Scupra a fost condusă astăzi pe ultimul drum, în prezența familiei, a prietenilor și a celor care au admirat-o de-a lungul carierei sale. Soțul acesteia, Claudiu Pițigoi, a făcut apoi mărturisiri cutremurătoare despre regretata artistă, imediat după înmormântarea acesteia. 'Ce mă încearcă de ceva vreme nu poate fi descris în cuvinte. Este  greu, un gol imens, pare un nesfârșit. De ceva vreme nu-mi găsesc cuvintele, totul s-a desfășurat cu o viteză uluitoare. Debutul a fost brusc, cu dureri puternice, fără grad de comparație. Chiar de la primele investigații s-a constatat că era vorba de o tumoră foarte mare. Din nefericire, evoluția bolii a galopat. Starea sănătății ei se deprecia. Cu toate eforturile, medicii, clinici, spitale, au investigat-o cât de repede au putut. În ultima lună am primit asigurări că indiferent unde aș fi dus-o, New York, Frankfurt, nu s-ar fi putut face nimic, mijloacele ar fi fost aceleași ca în România. Atât a rezistat organismul ei', a mărturisit Claudiu Pițigoi.

I-a șters lacrimile înainte să moară

Soțul regretatei artiste a vorbit și despre ultimele secunde din viața acesteia. Deși era în comă, Marina Scupra a apucat să-și ia rămas bun de la el printr-un gest răvășitor. 'Ultima ei secundă a fost o strângere de mână, a apucat să facă asta. Avea lacrimi pe care i le-am șters, a murit la mine în brațe', a spus Claudiu Pițigoi. Acesta a adăugat că Marina nu mai fusese la un control medical de trei ani de zile și că din momentul în care și-a aflat diagnosticul a fost extrem de ascultătoare.

'A fost optimistă, determinată, hotărâtă să lupte cu tot ce presupune. Deși a fost un copil mare, mai rebel, de când a aflat diagnosticul a fost extrem de ascultătoare, indiferent de ce i s-a recomandat, ca terapie, tratament. A ascultat fără să comenteze. Trecând de vârsta de 40 de ani, când medicii recomonadă un control cel puțin la un an, ea nu făcuse în ultimii trei ani niciunul. Poate dacă ar fi făcut, medicii ar fi descoperit parametrii anormali, și tumora din fază incipientă. Vă îndemn să mergeți la control, organismul fetelor are anumite particularități. Nu considerați că ați pierdut o zi pentru un set de investigaâii. La ea ziua în care a spus au mă doare a coincis cu prima zi de investigații'.

Își face griji pentru fiul Marinei

Claudiu Pițigoi își face griji și pentru Dragoș, băiatul Marinei Scupra din prima căsătorie, pe care-l consideră însă fiul său. 'Ce simt eu, simte și Dragoș, băiatul nostru. Îi este greu să digere, poate nu conștientizează că și-a pierdut mama. Dar va simți în fiecare secundă că-l are pe tata în spatele lui, atâta cât va trăi', a spus acesta.

Are probleme cu inima

Soțul regretatei artiste a recunoscut, că la rându-i, și el are ceva probleme de sănătate.  'Problemele mele de sănătate sunt pe un plan secundar. Primul lucru e Dragoș și toată viața noastră, exceptând momentele de mai devreme (n.r. de la înmormântare, când nu s-a simțit prea bine), am niște probleme cu inima, am fost operat pe coloană. Cu siguranță am să fac tot posibilul să le țin sub control. Și pentru mine ce s-a întâmplat cu Marina e un semnal de alarmă și mă determină ca și atunci când nu mă doare nimic, să trec pe la doctori', a adăugat acesta.

 

Comentarii