13 Aug. 2018 12:00

Ștefania s-a mutat la Speak când artistul nu era acasă. „Am împărțit dulapul în jumătate, mi-am pus hainele mele și pe alea lui le-am îndesat”

Distribuie

Ștefania și Speak s-au cunoscut acum un an și după câteva luni erau deja un cuplu și locuiau împreună. Ștefania s-a mutat la Speak când artistul nu era acasă, ci la o filmare în Grecia, așa că a putut să-i „cucerească' pe deplin dressingul.

Invitată în emisiunea „Interviurile Libertatea', Ștefania ne-a povestit cum l-a cunoscut pe Speak și când a fost momentul în care a decis să se mute cu el. Cum la o astfel de mutare, când unul dintre parteneri vine în casa celuilalt, principala problemă este dulapul și spațiul din el, am întrebat-o pe iubita lui Speak cum au decurs lucrurile la ei și care a fost impactul. „Am avut noroc că el nu era în țară când m-am mutat eu. El era cu o emisiune în Grecia sau America și n-am avut nevoie de aprobări. Doar m-am uitat spre dulap, l-am împărțit în jumate, mi-am pus hainele mele și le-am îndesat pe ale lui într-o parte. Dar gen vreau să zic îndesat, erau ticsite', ne-a povestit cântăreața.

Comentarii