07 Apr. 2018 11:00

VIDEO EXCLUSIV/ Teo Trandafir nu gătește nici pentru masa de Paște. „Noi nu mâncăm mare lucru, eu având operația respectivă la stomac”

Distribuie

Dacă în urmă cu câțiva ani Teo testa în bucătărie fel de fel de rețete, de când și-a micșorat stomacul abia dacă se mai apropie de aragaz. Teo Trandafir nu gătește nici pentru masa de Paște.

Moderatoarea de la „Teo Show' și fiica ei, Maya, locuiesc într-o vilă din apropierea Bucureștiului, casă în care s-au mutat de puțină vreme și în care nu prea au făcut miros de mâncare. Nici măcar de Paște Teo nu are de gând să aprindă aragazul și, ca majoritatea românilor, să facă fel de fel de produse tradiționale. Totuși, va respecta o parte din tradițiile pascale și anume, vopsitul ouălelor. „Asta cu vopsitul ouălelor este treaba Mayei. În rest noi nemâncând mare lucru, eu am operația respectivă la stomac, preferăm să nu ne obosim. Înțelegi? Adică de ce să te întrebuințezi dacă nu e musai. Doamne este plină lumea asta de dulciuri minunate, pentru ce să ne apucăm să le facem noi?', ne-a povestit Teo.

Comentarii