10 Iul. 2018 07:00

VIDEO EXCLUSIV/ Vedetele aleg să se roage la biserica făcătoare de minuni din Malta. Ta Pinu este plină de mărturii ale dorințelor împlinite

Distribuie

De ani buni, vedetele se roagă la biserica Ta Pinu din Malta fie pentru a avea copii, fie pentru sănătatea lor și a familiei, fie pentru a-și găsi sufletul pereche. Adelina Pestrițu, Adina de la Heaven, Cristina Spătar, Alina Sorescu sau Andreea Antonescu au mers rând pe rând să vadă cu proprii ochi locul miracolelor.

Cei care aleg ca destinație de vancață Malta, trebuie musai să meargă în Gozo-insula soră, unde se află o biserică făcătoare de minuni, biserică unde anual, vedetele autohtone vin și se roagă. Despre catedrala Ta Pinu se spune că este locul unde se înfăptuiesc minuni. Construită în stilul cavalerilor tempieri, din piatr brută, a căruit turn se vede încă de la intrarea în satul Gharb, este un loc al miracolelor. Dovadă stau zecile de mărturi aduse de pelerinii care s-au rugat la Altarul Fecioarei Maria. „Avem excursii organizate. În fiecare săptămână turiștii vin aici cu autocarele, la Ta Pinu. Este catedrala făcătoare de minuni. Cei care au venit s-au rugat, s-au vindecat și au trimis în semn de mulțumire că s-au vindecat acele mărturii de vindecare. Ați văzut gipsuri de copii, proteze, etc. Chiar este o poveste foarte frumoasă. Un băiat care a primit de la mama lui un pachet cu o icoană de la această catedrală s-a salvat pentru că avea icoana respectivă când au căzut turnurile gemene în America. Povestea este chiar în biserică, scrisă foarte emoționant chiar de el', ne-a declarat Monica Gheorghiu, PR Malta Travel.

Comentarii