16 Ian. 2018 14:00

VIDEO EXCLUSIV/ Xonia a intrat în reparații capitale la început de ani. „Mi-am asumat de fiecare dată când mi-am făcut ceva”

Distribuie

Încă din prima lună a noului an, Xonia a dat o tură pe la cabinetul medicului estetician pentru a-și corecta anumite împerfecțiuni. Deși nu este adepta intervențiilor exagerate, Xonia a intrat în reparații capitale, pornind de la gleznă, până în vârful nasului.

Pe Xonia am întâlnit-o la cabinetul medicului estetician în timp ce își îndepărta vasele de sânge sparte de pe picioare. „Xonia este o persoană perfecționistă, care nu vrea să aibă niciun defect, indiferent că este de un sfert de milimetru, o deranjează și vine din timp să-l trateze. Adevărul este că nu suferă aproape deloc pentru că o să folosim laserul, care este un pic mai bun decât tratamentele injectabile. Este un laser special creat pentru o astfel de problemă. Are o selectivitate mare pentru culoarea roșie. El nu afectează pielea, iar când întâmpină culoarea roșie a hemoglobinei din vas, a sângelui din vas, e captată de această culoare și se transformă din energie luminoasă în energie termică. Astfel se încălzește sângele din interiorul acelor mici vene și încălzindu-se, se colmatează pereții vasului', a dat-o de gol Gad Renert, medicul la care apelează ori de câte ori simte că o deranjează ceva la corpul ei.  „Eu mereu mă sfătuiesc și întreb dacă poate să facă ceva să-mi corecteze. Uite am avut la un moment dat o asimetrie la nas și m-a sfătuit să încerc să o corectez cu acid hialuronic. Nu știam că se poate face acest lucru. Credeam că doar operație. Eu încerc să fiu cât mai perfectă', ne-a mărturisit și Xonia.

Comentarii