03 Feb. 2018 08:00

VIDEO EXCLUSIV/Cântăreața Nicoleta Voicu, mărturisire impresionantă de ziua ei. ”Pentru un copil abandonat, cea mai tristă zi din an este ziua de naștere”

Distribuie

Gest emoționant, solista de muzică populară Nicoleta Voicu a fost surprinsă de apropiații săi cu o petrecere surpriză, momente sincere și frumoase ce au convins-o pe frumoasa artistă să îngroape motivul pentru care a evitat întotdeanuna să-și serbeze ziua de naștere.

În spatele zâmbetului și felului său de a fi, mereu veselă, sunt multe lacrimi. Artista, ajunsă la 46 de ani, nu poate să ascundă drama vieții sale, respectiv faptul că a fost abandonată de mama sa și aproape doi ani a stat într-un orfeliant.

'M-am născut pe 1 februarie 1972. Nici până astăzi n-am aflat dacă a fost o zi cu noroc sau nu. Am  început cu ' dreptul: un abandon din partea  mamei. N-am avut curiozitatea s-o cunosc niciodată; ce motiv aş avea ?   Mi-a trântit o cruce-n spate – crucea copilului părăsit – apoi şi-a văzut de drum. Un an şi opt luni am fost în mâinile lui Dumnezeu, undeva într-un  orfelinat din Galaţi. Dureros, dar asta e…. 24 decembrie 1974. Aveam un certificat de naştere, ca orice copil, cu doi părinţi adoptivi şi o dată de naştere', ne poveștește artista despre drama sa.

Comentarii