03 Sep. 2018 13:00

VIDEO/ Nadir va fi tată de băiat. Cântărețul mai are o fetiță

Distribuie

Nadir va fi tată de băiat, peste două săptămâni! Artistul i-a ales deja numele și spune că vrea să facă nunta în același timp cu botezul.

Nadir, care are deja o fetiță superbă, se pregătește să o ia de la capăt cu schimbatul scutecelor. Cântărețul va deveni tată din nou, peste două săptămâni. Iubita sa, Georgiana, urmează să aducă pe lume și un băiețel.

„Vreau să vină mai repede, Sunt nerăbdător”, ne-a spus Nadir.

Cum încă nu s-a însurat cu Georgiana, deși a cerut-o de soție, interpretul și-a propus să facă nunta în același timp cu botezul micuțului.

„Am cerut-o de mult. I-am facut o surpriză. Până  am stricat-o, era chiar frumoasă… una cu magie. Din greșeală, s-a aflat. Până la urmă, am cerut-o la un concert, în timp ce cântam. Mie îmi plac petrecerile mari, cu mulți invitați, așa cum a fost la primul botez. La fel va fi și la al doilea, când cred că o să facem și nunta. Îmi place să petrec, sunt un tip vesel! Beau mult, fac nebunii! Cânt, fur microfonul, de-mi zice lumea să nu mai cânt, că nu știu ce fac”, a adăugat artistul pentru Libertatea.

Copilul se va numi Azar. Nadir e cel care i-a ales numele

Nadir, artistul care cântă și la petreceri cu manele, a ales deja numele băiețelului său. Din superstiție, preferă să nu vorbească însă despre semnificația acestuia.

„Nu e bine să spun ce înseamnă, înainte să se nască copilul. Azar se va numi, eu i-am ales numele”, a spus Nadir. Artistul a recunoscut că viața lui s-a schimbat radical, de când a devenit tată: „M-a schimbat în bine. Eram o persoană serioasă, dar căreia îi și plăcea dezmățul total. Acum sunt doar o persoană serioasă, fără dezmăț”.


Cristina Neagu, dezvăluiri pentru revista ELLE: „Uneori sunt prea dură și prea impulsivă. Mai ridic tonul”

Comentarii