26 Aug. 2018 21:00

VIDEO/ Raluca Bădulescu pleacă la shopping în străinătate în fiecare an, vreme de o lună

Distribuie

Raluca Bădulescu pleacă la shopping în străinătate în fiecare an, vreme de o lună! Vânează reducerile, dar tot cheltuie o avere, pentru că-și cumpără, desigur, doar lucruri de firmă, de la haine și bijuterii până la genți și pantofi.

Prea mult nu-i niciodată suficient pentru Raluca Bădulescu! Indiferent de cât de plin îi este dressing-ul, luna august, cunoscută și drept luna reducerilor la haine și accesorii, vedeta o alocă invariabil shoppingului. Pleca în Spania și Italia. Mă nimeresc mereu la reduceri. Neapărat trebuie căutate, vânate și băgate în geantă. Vedeți că geanta e mărișoară, îmi intră în ea toate alea, adică avem loc', ne-a povestit Raluca Bădulescu care, an de an, în ultima lună a verii, ia la rând magazinele de tip outlet, unde găsește lucruri de firmă la prețuri ceva mai mici decât la începutul sezonului.

Raluca Bădulescu face shopping în străinătate o lună întreagă, în fiecare an

În fiecare astfel de deplasare peste hotare, care arată, mai degrabă, ca un maraton de shopping decât ca o vacanță, Raluca ia un bagaj de cală consistent: câteva trollere mari, o parte pline, o parte goale. În cele pline pune cam toate lucrurile de care își imaginează ea că va avea nevoie – Chiar dacă pe multe nu le folosești pe multe, e bine să le ai la tine', crede vedeta. Destinația celor goale e clară: ce urmează să fie umplute cu noile achiziții.

VIDEO: Robert Hanciarec


VIDEO/ Corneliu Ulici e afectat de dramele oamenilor de la Visuri la cheie'. Se acumulează oboseală și o încărcătură emoțională'

Comentarii