18 Ian. 2018 12:00

VIDEO/Daniela Nane repetă pentru primul ei rol… masculin: “Regizorul Alexandru Darie vrea să mă tundă și mai scurt!”

Distribuie

Daniela Nane repetă în aceste zile pentru o nouă piesă ce va avea premiera în luna februarie la Teatrul Bulandra: Coriolanus, de W. Shakespeare, în regia lui Alexandru Darie. Un rol dificil, masculin, dar care a fost transformat de regizor în rol feminin! Actrița a dezvăluit pentru Libertatea detalii despre noul său personaj, Cominius.

Actrița Daniela Nane își împarte timpul între teatru, familie și poezie. Are de câțiva ani un proiect alături de pianista Ioana Maria Lupașcu – Pianul cu poeme. Cele două sunt deja invitate la nenumărate evenimente culturale în toată țara. Cea mai mare parte a timpului îi este însă ocupată de rolurile de la Teatrul Bulandra. Cariera mea la Bulandra' merge foarte bine, am roluri consistente, foarte bune, complexe. Joc Zoe din O scrisoare pierdută', care se joacă bine, cu săli pline și după zece ani.

Iar acum suntem în repetiții tot cu Alexandru Darie, tot cu un Shakespeare, Coriolanus'. Iar eu joc Cominius, al treilea rol din piesă, care este un rol foarte dificil pentru că este un rol masculin.

Comentarii