03 Aug. 2018 17:00

Vineri încep lucrările de lărgire a străzii Fabrica de Glucoză din Pipera

Distribuie

Vineri încep lucrările de lărgire a străzii Fabrica de Glucoză din Pipera, în primă fază urmând să se facă demolările necesare, iar apoi se va trece la lărgirea carosabilului de la două la patru benzi, scrie HotNews citându-l pe Marius Coaje, consilierul primarului general pe infrastructură.

Lucrările de lărgire a străzii Fabrica de Glucoză din cartierul Pipera, încep vineri, 3 august. Prima etapă, cea de demolare, va dura 3 săptămâni. Potrivit lui Coajă, termenul de execuție este 15 luni, însă reprezentanții municipalității promit că se va face în 12.

„Pe data de 3 august facem predarea de amplasament în vederea organizării de șantier și a demersurilor pentru desființarea construcțiilor necesare lărgirii. Cu asta se începe. În trei săptămâni se termină demolările, apoi dăm drumul la lucrări. Termenul de execuție este de 15 luni. Noi ne dorim ca în 12 să terminăm acest proiect, indiferent că anumite zone le vom bloca total ca această asociere să poată lucra și în weekend și seara târziu', a declarat consilierul primarului general pe infrastructură, Marius Coaje.

Comentarii