Alexis și Vincent s-au cunoscut în anul 2011, pe platourile de filmare ale serialului „Mad Men” (2007-2015), însă au devenit un cuplu abia în iunie 2012. Și-au confirmat relația în toamna aceluiași an și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în august 2014.

În trecut, într-un interviu pentru Vulture, Vincent a explicat cât de valoroasă este discreția pentru ei. „Este ceva ce am realizat în relație cu cele mai importante lucruri din viața mea. Dacă le împărtășesc, deschid ușa către furia pe care oamenii simt nevoia să o elibereze sau către adorația pe care vor să o exteriorizeze. Lucrurile astea minimizează, depreciază, slăbesc. Iubirea e magică… toate lucrurile astea sunt profund spirituale și nu e ok să le împărtășești”, mărturisea el.

În toamna anului 2015, Alexis și Vincent au devenit părinții unui fiu. Informația a fost confirmată de actorul Scott Patterson (63 de ani), fostul coleg al actriței din serialul „Fetele Gilmore” (2000-2007).

„A înflorit ca femeie. Este o mamă mândră, căsătorită și fericită. Comparăm notițe pentru că fiul meu (n.red.: Nick, născut în iulie 2014) este cam cu un an și jumătate mai mic decât fiul ei”, declara Patterson în mai 2016, pentru Glamour. „Îi arăt fotografii și videoclipuri ca să știe la ce să se aștepte. Ne bucurăm unul de compania celuilalt”, a completat Patterson.

SURSE. DNA ajunge și la spitalul din Jibou după Secureanu. Ce au cerut procurorii
Recomandări
SURSE. DNA ajunge și la spitalul din Jibou după Secureanu. Ce au cerut procurorii

Foto: Profimediaimages.ro

Articol preluat de pe site-ul Unica.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.