Publicitate

Advertising Manager:
Dana Aneculoaei – dana.aneculoaei@ringier.ro

Email contact publicitate/vânzări: digital@ringier.ro

Comenzi de plasare

Vor fi luate in consideratie numai comenzile scrise. Schimbarile sau anularile trebuiesc anuntate in scris. Orice comanda va avea la baza un contract scris si semnat de ambele parti.

Publicarea anunturilor

Clientul este responsabil de continutul anunturilor si va fi raspunzator fata de toate reclamatiile aduse editorului. Editorul isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor, de a anula anunturile curente sau de a cere schimbarea lor. Numarul de coloane, stilul de tiparire si marimea reclamei trebuie sa fie diferite fata de cele utilizate pentru editarea Publicatiei. Nu se va folosi logo-ul publicatiei si caracterele de tiparire ale acesteia. Toate anunturile vor fi identificate prin inserarea de titluri speciale: anunt, P, publireportaj, etc.

Pozitionarea anunturilor

Pot fi cerute anumite pozitionari, aprobarea lor fiind la latitudinea editorului. Exceptie fac pozitionarile speciale, taxate ca atare

Amanarile

Editorul isi rezerva dreptul de a amana inserarea unui anunt din motive tehnice, chiar si fara consultarea prealabila a clientului.

Facturarea anunturilor

Facturarea anunturilor se va face in ziua urmatoare zilei de aparitie si va avea la baza suprafetele si tarifele inscrise in oferta ( Ratecard )

Termene de plata

Termenul de plata este de 3 zile de la data primirii facturii iar plata se efectueaza prin O.P. (ordin de plata). Atunci cand sumele facturate trebuie sa fie obtinute prin intermediul Justitiei, toate intelegerile referitoare la reduceri si comisioane vor inceta.

Schimbarea preturilor sau a taxelor

„LIBERTATEA” isi rezerva dreptul de a schimba preturile sau taxele. Asemenea schimbari vor intra in vigoare imediat, chiar si in cazul comenzilor curente, cu notificarea prealabila a clientului. Preturile indicate pe confirmarile comenzilor vor fi garantate.

Reduceri

Reducerile anuale sau pentru inserari frecvente se negociaza de la caz la caz.

Erori cauzate de tipar

Pentru anunturile care nu sunt reproduse fidel din cauza materialelor puse la dispozitie de client nu se accepta reclamatii. Reclamatiile ulterioare unor erori de tipar si care au ca obiect solicitarea de reprogramari, reduceri sau bonusuri se iau in considerare in cazul in care calitatea a fost in mod semnificativ diminuata si se negociaza punctual.

Altele

Materialele ce stau la baza tiparirii anunturilor ( suporturilor magnetice, filme etc. ) vor fi distruse la 3 luni de la publicarea ultimului anunt daca returnarea lor nu este ceruta. Se iau in considerare reclamatiile primite in termen de 30 zile de la data aparitiei.