Mergi direct la conținut »

Opinii

Traducem realitatea pe înțelesul tău și îți prezentăm adevărul fără culoare politică sau afiliere de stânga sau de dreapta. Redacția Libertatea și invitați de marcă din afara ei, discută despre realitățile din România și din străinătate, pe toate planurile: social, politic, economic, etic, de imagine, strategic.
Libertatea > Opinii
Principala școală de științe politice din România girează discuția dintre președintele Iohannis și candidatul Iohannis, numind-o ”dezbatere electorală” neutră!
Opinii

Cătălin Tolontan Principala școală de științe politice din România girează discuția dintre președintele Iohannis și candidatul Iohannis, numind-o ”dezbatere electorală” neutră!

Author photo
Recomandare de weekend: „Parazit” - un road movie pe verticală sau despre mirosul sărăciei
15 Noi Opinii

Vasile Ernu Recomandare de weekend: „Parazit” – un road movie pe verticală sau despre mirosul sărăciei

Author photo
În România normală a lui Iohannis, justiția e neglijată și magistrații mărturisesc că președintele o lasă pe seama lui Lucian Pahonțu, șeful SPP!
14 Noi Opinii

Sidonia Bogdan În România normală a lui Iohannis, justiția e neglijată și magistrații mărturisesc că președintele o lasă pe seama șefului SPP!

Author photo
În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
13 Noi Opinii

Cătălin Tolontan În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

Author photo
Aveţi un moment să vorbim despre Mântuitorul nostru, Dan Barna?
12 Noi Opinii

Ștefan Pană Aveţi un moment să vorbim despre Mântuitorul nostru, Dan Barna?

Author photo
În diaspora au votat într-o oră 37.000 de oameni, mai mult decât s-a votat în tot turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2004!
10 Noi Opinii

Cătălin Tolontan În diaspora au votat într-o oră 37.000 de oameni, mai mult decât s-a votat în tot turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2004!

Author photo
Close
Închide
  Close