Despre Libertatea

Libertatea apartine trustului media Ringier, cea mai mare companie media elvetiana cu prezenta internationala. Ringier editeaza in Romania si alte titluri de succes, precum Unica, Viva!, Elle, etc. pentru mai multe informatii despre Ringier accesati www.ringier.ro.

Cotidianul Libertatea a fost lansat la începutul anilor 1990 și a fost achiziționat de Ringier România în iulie 1994 ca ziar cotidian pentru București. În 1996, Ringier a relansat Libertatea ca tabloid cotidian național. În mai 2001, a devenit numărul unu pe piaţa cotidianelor, atât din punct de vedere al vânzărilor, cât și în ceea ce priveşte audiența. Libertatea a fost primul ziar integral color (noiembrie 2001). In 2014, Libertatea a fost incadrata, de BRAT, la categoria „Știri Generale”. În 2017, Libertatea a renunșat la rubrica „Fata de la Pagina 5”.

Vinerea, Libertatea este distribuit împreună cu suplimentul său TV gratuit, Libertatea Weekend.

 • Abonamente
 • Publicitate
 • Aplicație
 • Contact
 • Echipa
 • Știrea mea
 • Director Publicitate Ringier Romania:
  Andrei Ursuleanu - andrei.ursuleanu@ringier.ro

  Comenzi de plasare

  Vor fi luate in consideratie numai comenzile scrise. Schimbarile sau anularile trebuiesc anuntate in scris. Orice comanda va avea la baza un contract scris si semnat de ambele parti.

  Publicarea anunturilor

  Clientul este responsabil de continutul anunturilor si va fi raspunzator fata de toate reclamatiile aduse editorului. Editorul isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor, de a anula anunturile curente sau de a cere schimbarea lor. Numarul de coloane, stilul de tiparire si marimea reclamei trebuie sa fie diferite fata de cele utilizate pentru editarea Publicatiei. Nu se va folosi logo-ul publicatiei si caracterele de tiparire ale acesteia. Toate anunturile vor fi identificate prin inserarea de titluri speciale: anunt, P, publireportaj, etc.

  Pozitionarea anunturilor

  Pot fi cerute anumite pozitionari, aprobarea lor fiind la latitudinea editorului. Exceptie fac pozitionarile speciale, taxate ca atare

  Amanarile

  Editorul isi rezerva dreptul de a amana inserarea unui anunt din motive tehnice, chiar si fara consultarea prealabila a clientului.

  Facturarea anunturilor

  Facturarea anunturilor se va face in ziua urmatoare zilei de aparitie si va avea la baza suprafetele si tarifele inscrise in oferta ( Ratecard )

  Termene de plata

  Termenul de plata este de 3 zile de la data primirii facturii iar plata se efectueaza prin O.P. (ordin de plata). Atunci cand sumele facturate trebuie sa fie obtinute prin intermediul Justitiei, toate intelegerile referitoare la reduceri si comisioane vor inceta.

  Schimbarea preturilor sau a taxelor

  "LIBERTATEA" isi rezerva dreptul de a schimba preturile sau taxele. Asemenea schimbari vor intra in vigoare imediat, chiar si in cazul comenzilor curente, cu notificarea prealabila a clientului. Preturile indicate pe confirmarile comenzilor vor fi garantate.

  Reduceri

  Reducerile anuale sau pentru inserari frecvente se negociaza de la caz la caz.

  Erori cauzate de tipar

  Pentru anunturile care nu sunt reproduse fidel din cauza materialelor puse la dispozitie de client nu se accepta reclamatii. Reclamatiile ulterioare unor erori de tipar si care au ca obiect solicitarea de reprogramari, reduceri sau bonusuri se iau in considerare in cazul in care calitatea a fost in mod semnificativ diminuata si se negociaza punctual.

  Altele

  Materialele ce stau la baza tiparirii anunturilor ( suporturilor magnetice, filme etc. ) vor fi distruse la 3 luni de la publicarea ultimului anunt daca returnarea lor nu este ceruta. Se iau in considerare reclamatiile primite in termen de 30 zile de la data aparitiei.