Ea a precizat că infrastructura spitalului condus de managerul Beatrice Mahler nu este cea potrivită pentru a face față cererilor din partea pacienților. „Suntem cu infrastructura la limita de jos pentru că adresabilitatea este mare, avem programări la ambulatoriul de specialitate şi la spitalizările de zi care merg până la două luni. În fiecare zi se fac peste 100 de spitalizări de zi şi nu ştiu câte consultaţii în ambulator de către aceiaşi medici”, a spus medicul, citat de news.ro.

Și a continuat: „Asta le explic la pacienţi, suntem aceiaşi actori în trei piese de teatru diferite. Putem să fim în piesa de teatru ambulator de specialitate spitalizare de o zi sau spitalizare continuă, tot noi, dar cu diverse restricţii care vin tot de la CNAS, pentru că trebuie decontate fel şi chip, reţete, investigaţii, bilete de trimitere şi aşa mai departe”.

Medicul a spus că gărzile sunt copleşitoare pentru că se lucrează la foc continuu ziua şi noaptea. „Gărzile sunt copleşitoare. Deşi nu suntem spital de urgenţă, garda munceşte zi şi noapte şi cu urgenţe şi cu toate cele şi nu avem nici infrastructura necesară pentru aşa ceva, nici plata pentru aşa ceva şi este foarte greu pentru medicii care fac de gardă să acopere toate cele”, a mai afirmat Irina Strâmbu.

Urmărește-ne pe Google News