Renovarea sufrageriei. Poate unul dintre cele mai grele proiecte de care te-ai apucat vreodată. Un fel de BAC al vieții de adult. Bine, poate în cazul tău nu e sufrageria, ci e baia, dar știi bine despre ce vorbim.

O renovare începe, inevitabil, cu multă amânare. Când te gândești la câte ai de făcut, îți vine să nu mai faci nimic. Trebuie să mergi la toate magazinele să le verifici ofertele, apoi să alegi cea mai bună variantă în schema optimă calitate-preț-frumusețe și abia apoi să le cumperi. Când începi renovarea efectiv, ești deja obosit după atâta alergătură prin tot orașul, întâi după cele mai bune oferte, iar apoi după cumpărături propriu-zise.

Viața #zerogriji. Cumpărăturile online și o renovare cu final fericit (Publicitate)

Știi cum ai putea să-ți faci viața mai ușoară? Folosește internetul! Căutările nu doar că durează infinit mai puțin — în câteva ore, afli toate ofertele, compari prețuri și alegi și cea mai bună variantă pentru tine —, dar e și mai eficient.

Online-ul îți e cel mai bun prieten și mai departe, la cumpărături. În loc să mergi în cinci magazine, ceea ce înseamnă cel puțin câteva zile pierdute, cumpărând de la versiunile lor online, rezolvi chiar și într-o zi, dacă te organizezi bine. Mai mult, când plătești online, cu cardul, vei descoperi chiar că te bucuri de un proiect de renovare. Scapi de griji (umblat prin magazine, cărat cumpărături acasă) și-ți folosești energia doar la idei bune pentru amenajarea camerei, cât mai aproape de idealul tău de frumusețe.

Așa că, dacă ai tot stat în dubii până acum în privința cumpărăturilor online și a plăților cu cardul pe net, te încurajăm să-ți faci curaj. Nu ai de ce să te temi. Plățile online sunt cele mai sigure: pentru plată, alături de datele cardului, trebuie să introduci codul din trei cifre numit CVC2, pe care nimeni, în afară de tine, nu îl știe, și trebuie să introduci o parolă 3D Secure pe care o primești prin SMS, o combinație unică de cifre generată o singură dată și, deci, valabilă pentru o singură plată. Cu atâtea niveluri de securitate, chiar nu ai de ce să-ți faci griji!

Și mai e ceva: dacă vrei, poți salva în siguranță datele cardului (numărul cardului și data de expirare) pe site-ul magazinului online, căci aceste informații vor fi automat criptate, așadar imposibil de citit de cei care dețin sau administrează site-ul.

Află detalii și despre cum te poți proteja de tranzacții neautorizate și ce poți face dacă ți se întâmplă să pierzi cardul, prin garanția #zerogriji.