De 4 luni, Theo Rose are o relație cu Anghel Damian și acum este însărcinată. Vestea cea mare a fost confirmată de părinții artistei. Înainte de a fi cu regizorul serialului „Clanul”, artista a avut o relație cu Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin. De asemenea, Anghel Damian a format un cuplu discret cu Lia Bugnar, chiar dacă diferența de vârstă era destul de mare.

Contactată telefonic de jurnaliști pentru o reacție având în vedere acest subiect, Lia Bugnar a avut o reacție neașteptată. Scenarista serialului de la PRO TV a fost deranjată că a fost sunată și i-a atras atenția reporterului.

„Nu, n-am auzit-o (n.r. – vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. Și în al doilea rând, iarăși nu prea mă interesează veștile pe care le pot da publicațiile de genul dumneavoastră.

Când ați mai pățit dumneavoastră să aflați o chestie care vă interesează și să mă sunați pe mine? Când s-a întâmplat orice în țara asta, începând de la Mineriadă, Colectiv, ce vreți dumneavoastră, când ați simțit să mă sunați pe mine? Să vorbim despre asta?! Despre orice pe lume?! 

Ideea e cum degețelele dumneavoastră au simțit să formeze numărul meu? La Colectiv au fost implicați direct părinții acelor copii care au murit. I-ați sunat? Că văd că sunteți omul care dă telefoane. Pe care le consideră importante. I-ați sunat? 

Mie mi-ați dat un telefon pe care nu vi-l permiteți pentru că eu cu dumneavoastră nu am niciun fel de relație. Dar niciuna. Și din fericire nici nu vom avea vreodată. Noi două. Ca să dați un telefon unui om și să-i spuneți absolut orice bârfă vreți dumneavoastră, trebuie să fiți un soi de cunoștință măcar.

Să aveți un soi de simpatie din partea acelui om. Orice. Dar din partea mea chiar nu aveți. Dumneavoastră nu sesizați că poziția pe care vă aflați este una care nu vă ajută în demersul pe care vreți să-l faceți? Încă nu v-ați prins? Nu aveți atâta intuiție? Spun acest lucru pentru că dumneavoastră v-ați apucat să dați un telefon unui om pe care nu-l cunoașteți ca să bârfiți. Nu mă interesează.

Găsiți o prietenă, vedeți ce faceți. Că sigur o rezolvați cumva. E o țară în care chestia asta funcționează. Deci nu mai formați numărul ăsta de telefon, că e caraghios. Îmi stârniți un soi de milă, adică chiar nu aveți cu cine să vorbiți? Pe cuvânt? 

Câtă vreme m-ați sunat, câtă vreme ați format numărul meu de telefon, tot ce spun eu are legătură cu ceea ce simt și ceea ce meritați să vă spun. Dumneavoastră nu-mi povestiți mie viața mea niciodată. Pentru că eu am trăit viața mea. Și eu vă povestesc dumneavoastră că nu avem despre ce să comunicăm noi două.

Felul în care dumneavoastră vă câștigați pâinea, felul în care mi-o câștig eu, cum intenționez eu să-mi petrec dimineața asta, cum ați început-o dumneavoastră, în ce fel aberant pentru mine, ne face două ființe din universuri paralele, este ca și când n-am fi contemporane. Așa că nu vă mai obosiți să pledați pentru demersul, din punctul meu de vedere derizoriu și penibil, pe care-l faceți. Deci îmi pare foarte rău că nu stăm la bârfă, la cafea în dimineața asta, dacă simt această nevoie sun o prietenă. La revedere!”, a fost reacția ex-partenerei lui Anghel Damian.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Alex Leonte a evitat subiectul

Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, a fost și el contactat de către jurnaliști. Nepotul lui nea Mărin a evitat să vorbească despre acest subiect și a spus că este ocupat în acel moment.

„Nu, nu pot vorbi despre asta. Sunt prins acum, mersi frumos”, a declarat Alex Leonte, care, a închis și el apelul.

GSP.RO
Imagini cu Nadia Comăneci, în casa ei din SUA. Detaliul din sufragerie care a atras atenția. FOTO
Urmărește-ne pe Google News