Meniul Gabrielei Cristea

Vedeta a eliminat din alimentaţia zilnică zahărul, prăjelile, alimentele procesate, chimicalele, făinoasele în exces sau dulciurile şi a adoptat un regim alimentar echilibrat, alcătuit din legume, peşte, carne de pui, pâine integrala, cereale, brânzeturi, migdale, nuci, fructe. La toate acestea, se adaugă sportul din belşug, mersul la sală cel puţin de cinci ori pe săptămână, precum şi excerciţiile cardio, pilates, kangoo jumps.

Meniul ei este alcătuit din cinci mese pe zi, trei principale şi doua gustări. Meniul este foarte variat, însă rigorile care se aplică zilnic sunt următoarele: bea apă plată cu multă lămâie, pe stomacul gol, dimineaţa şi înainte de masa de prânz, apoi consumă două căni mari cu ceai zilnic, una după masa de prânz şi cealaltă înainte de culcare.
Așa arată Gabriela Cristea în prezent


 
 
 
 

Urmărește-ne pe Google News