Cum arată tendințele în machiaj, în 2017

2017 este foarte aproape şi aduce schimbări și în ceea ce privește felul în care vom alege culorile și produsele de make-up. Iată câteva dintre tendințele în machiaj, în 2017.

De la pleoape strălucitoare până la buze rozalii, aceste idei creative nu trebuie lipsească din opțiunile tale pentru începutul de an. Andreea Hâş, make-up artist la BottegaVerde.ro, a făcut o selecție a celor mai populare tendințe pe care le poți purta anul următor, adaptându-le ocaziilor și momentelor zilei.

Buze naturale

Totul este despre naturaleţe, prospeţime şi tinereţe, iar aceste lucruri nu pot fi subliniate mai bine decât prin păstrarea lor atunci când alegi un make-up. Optează pentru buze cât mai naturale. Dacă vara lui 2016 a fost o reinterpretare a anilor 90, vara lui 2017 va fi despre anii 80. Combină buzele naturale cu farduri de pleoape în nuanțe de piersică, pentru un aspect lejer şi lipsit de imperfecţiuni.

Ochi conturați

Clasicul cat-eye nu se demodează, dar se simplifică: este suficientă o linie trasată la baza colțului extern al ochiului care doar îl alungeşte. „Alege acest tip de make-up dacă vrei să ai un look jucăuş şi îndrăzneţ în acelaşi timp. Linia grafică nu mai trebuie să fie perfectă”, afirmă Andreea. Poţi opta pentru aceste idei şi pentru petrecerea de Revelion, iar pentru mai multă îndrăzneală încearcă linia neagră cat-eye, suprarealistă, care să îmbrace pleoapa superioară.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro

Mai multe articole