De unde nu mai știa cum să-l perie, pe când Generalul conducea echipa națională (Tata Puiu era susținut puternice din umbră de Gabi Oprea), acum, buzoianul Bodescu a întors armele.

Oficialul FRF i-a ordonat unui aghiotant din federatie, unul dintre angajați personali pe care i-a plantat la ”Casa Fotbalului”, să-l sune pe ”moșul” de Iordănescu, pentru a-i cere să predea Mercedesul ML pe care-l are de la FRF (”Libertatea” v-a informat în exclusivitate despre donația dubios de generoasă, constând în 18 limuzine Mercedes, pe care magnatul Ion Țiriac a făcut-o către FRF).

Citește și: 

Țiriac face cinste cu Mercedesuri pentru aproape toți angajații FRF! Mai puțin pentru unul! ^Un component al Generației de Aur nu va primi cheile limuzinei

Dovada dărniciei lui Ion Țiriac! Mercedesurile nu mai încap în curtea FRF! EXCLUSIV

Tata Puiu, căruia i-a căzut guvernul concomitent cu prăbușirea lui Gabi Oprea, refuză să lase din mână cheile ML-ului până ce nu-și primește de la FRF toți banii datorați de FRF (se vorbește că ar avea de primit încă 3-4 salarii).

După eșecul de la Euro 2016, Iordănescu a intrat în concediu. Inițial, s-a închis în casă, apoi a mers pentru câteva zile la casa de vacanță pe care o deține la Breaza. Ultima apariție publică a lui Tata Puiu a avut loc la meciul Steaua – Manchester City, din play-of-ul Ligii Campionilor.

Citește și

Euro 2016. Naționala fierbe, dar lui Iordănescu nu-i pasă! Puiu, în pielea goală! Nu se mai duce la muncă, stă ascuns la umbră, în Drumul Sării! EXCLUSIV

Urmărește-ne pe Google News