ACTUALIZARE. Echipa României a ieşit învingătoare la a doua ediţie a evenimentului Baseball Festival, organizat sâmbătă în Complexul Studenţesc Tei din Bucureşti.

România a învins în finală echipa Republicii Moldova cu scorul de 11-7.

În celelalte meciuri din All Star Game, România a învins echipa Statelor Unite, formaţii din soldaţii militari staţionaţi în ţara noastră, cu 11-3, iar Moldova a întrecut Bulgaria cu 7-3, pentru ca în finala mică americanii să câştige cu 9-0 în faţa Bulgariei.


”Vom avea un meci tip All Star Game, cu sportivi din 4 țări, inclusiv SUA. La ediția de anul trecut am avut aproximativ 1.500 de spectatori, cu toate că am concurat cu perioada de vacanță, lucru valabil și în acest an”, a spus Florin Zeru, director de comunicare Federația Română de Baseball și Softball.

Baseball Festival 2019 va fi așadar deschis de un All Star Game, două echipe formate din jucători ale celor 4 echipe, și face parte din proiectul Jackie Robinson care promovează prietenia dintre Statele Unite ale Americii și România din ultimii 100 de ani. Festivalul este organizat de către Ambasada SUA la București, Ministerul Tineretului și Sportului, SNSPA și Federatia Română de Baseball și Softball.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

”Besaball Festival 2018 promite spectacol american, concursuri cu premii, photo corner, family zone, food corner si multe alte surprize. Cei prezenți vor avea ocazia să ia contact cu mingea și bâta de baseball, vor arunca la țintă și se vor conversa cu jucători profesioniști ale celor patru echipe internaționale: nationala de baseball a României, nationala de baseball a Moldovei, naționala de baseball a Bulgariei și echipa SUA, reprezentată de militarii staționati la baza militară Mihail Kogălniceanu”, a completa Florin Zeru.

FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Urmărește-ne pe Google News