Potrivit unui comunicat al clubului parizian, starea lui Prandi, care a suferit tăieturi la torace și la splină, este stabilă, iar el e în afara oricărui pericol.

„Elohim Prandi a fost victima unei agresiuni violente la Paris și a suferit mai multe răni în urma loviturilor de cuțit. Jucătorul se află acum în spital și starea sa nu ne dă motive de îngrijorare. Gândurile noastre sunt alături de jucător, de familia lui și de cei dragi!”, a transmis gruparea PSG.

Jucătorul ar putea rata prezența la Europeanul de handbal (12-29 ianuarie).

Poliția pariziană a demarat deja o anchetă pentru tentativă de omor.

Gazeta Sporturilor compară atacul asupra lui Prandi cu cazul lui Marian Cozma, handbalist român înjunghiat mortal la Veszprem, Ungaria, în 2009, într-o discotecă.

În noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, „Păsărilă” se afla în discoteca Patriota, alături de câţiva colegi de echipă. Sărbătoreau împreună naşterea copilului unuia dintre ei. Un grup de trei agresori l-a atacat pe sportiv, românul fiind înjunghiat de trei ori în inimă.

Alţi doi colegi, croatul Ivan Pešići şi sârbul Žarko Šešum, au fost şi ei implicaţi în conflict. Un alt coechipier, Ferenc Ilyés, a încercat să-l salveze făcându-i respiraţie gură la gură lui Marian Cozma, dar nu a reuşit să-l resusciteze.

Raffael Sandor, individul care l-a înjunghiat mortal pe „Păsărilă”, şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011. Au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani.

Ivan Sztojka a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru uciderea lui Marian Cozma. Ulterior, în urma apelului, pedeapsa i-a fost redusă la nouă ani, din care a executat efectiv doar cinci, fiind eliberat pentru bună purtare. În vara trecută, Sztokja a fost condamnat din nou, sub acuzația de trafic de persoane.

Foto: EPA

Urmărește-ne pe Google News