Două mașini s-au ciocnit violent în localitatea Pestiș, județul Hunedoara, scrie replicahd.ro.

„Polițiștii ajunși la fața locului, din primele verificări, au constatat că, conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a încercat să efectueze manevra de întoarcere pe linia dublă continuă, fiind surprins de către un alt autoturism care circula din același sens, respectiv Deva – Hunedoara.”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, conform sursei citate.

Impactul violent i-a fost fatal șoferului de 51 de ani care a provocat accidentul. Alte cinci persoane au fost grav rănite.

La locul accidentului a intervenit o ambulanţă de terapie intensivă şi alte două de tip B2, precum şi o autospecială mixtă.

Medicii spun că victimele au fost rănit și au primit îngrijiri medicale la locul accidentului pentru că erau conștiente. Mai apoi, acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabilit cum a avut loc accidentul rutier.


Citește și VIDEO/ Preotul din Pietrișu, șofer pe microbuzul școlar: “Dacă nu făceam asta, mulți copii renunțau la școală”


 

Urmărește-ne pe Google News