„În urma recunoașterii la locul accidentului au fost identificate șapte victime, dintre care trei copii. Pentru gestionarea eficientă a situației de urgență a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție pentru județul Bistrița-Năsăud”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Toate persoanele aflate în cele două mașini au reușit să iasă singure din autovehicule. Acestea au fost evaluate la fața locului, șase dintre ele fiind ulterior transportate la spital.

 „Echipajul de terapie intensivă mobilă a transportat o tânără în vârstă de aproximativ 19 ani, însărcinată (cod galben), echipajul de prim ajutor SMURD a preluat o femeie politraumatizată (cod roşu), iar cu autospeciala de transport victime multiple au fost transportaţi la spital cei trei copii (cu vârste cuprinse între doi şi şapte ani) şi tatăl acestora (toţi patru, cod verde), pentru investigaţii şi îngrijiri medicale”, a anunțat ISU Bistrița-Năsăud.

După o oră de la producerea incidentului rutier, aplicabilitatea Planului Roşu de Intervenţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud a încetat.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Urmărește-ne pe Google News