Accidentul a avut loc marți dimineață, în localitatea bistrițeană Tiha Bârgăului, situată la aproape 30 de kilometri de Bistrița. O femeie a fost găsită inconștientă de echipajele medicale, după ce a fost lovită violent de o mașină, informează Bistrițeanul.ro.

„Echipajul de prim-ajutor de la Prundu Bârgăului a găsit la locul accidentului o femeie în vârstă de 72 de ani. Au început manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea au fost fără rezultat. La scurt timp a ajuns și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la Bistrița, dar medicul a fost nevoit să constate decesul”, a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Marius Rus.

Polițiștii au constatat că femeia se afla pe marginea drumului în momentul în care a fost lovită de autoturism. Cel care i-a curmat viața este un bărbat care s-a urcat la volan băut.

„Un bărbat de 31 de ani din Tiha Bârgăului, în timp ce conducea au autoturism pe DN17 prin localitate pe direcția de deplasare Bistrița – Vatra Dornei, a surprins și accidentat o femeie de 72 de ani din Tureac care circula pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat decesul femeii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud Diana Pintea.

Bărbatul, care a provocat nenorocirea, este cercetat pentru ucidere din culpă și pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.


Citește și EXCLUSIV/ Pompierul român care a fost în iad: ”700 de sonde ardeau, cerul era negru și 45 de zile n-am văzut soarele”


 

Urmărește-ne pe Google News