Yuliana Bedoya, o tânără în vârstă de 25 de ani, a luat taxiul în orașul columbian Medelin. În timpul călătoriei, aceasta a adormit. Ajuns la destinație, șoferul de taxi i-a dat o palmă pentru a o trezi, gest care a deranjat-o teribil pe Yuliana, care a început să se rățoiască la acesta.

Indignată, Yuliana a refuzat să plătească călătoria. Enervat, șoferul i-a luat telefonul mobil, banii pe care tânăra îi avea la ea, 56,9 dolari, și o haină de piele în valoare de 60 de dolari.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

După ce i-a luat bunurile. Șoferul de taxi a coborât din mașină și a încercat să o tragă afară pe clienta lui, apucând-o de picioare.

„M-a lovit peste picioare și peste față, m-a tras de păr”, a relatat Yuliana cele întâmplate.

Într-un final, taximetristul a tras-o afară pe clientă, care însă a încercat să se țină de ușa șoferului. Fără să-i pese că putea să provoace un accident, acesta a pornit mașina, încercând să scape de clientă. Ba chiar când a reușit să plece, taximetristul a vrut să dea cu mașina peste pasageră, dar aceasta a reușit să se ferească.

Nici bine nu a plecat de la locul unde a avut loc incidentul, că taximetristul a lovit un autobuz, însă a fugit de la locul accidentului.

Scenele halucinante din trafic au fost filmate de un trecător. Yuliana, pasagera care i-a căzut victimă taximetristului, a depus plângere la poliție.

FOTO: Infobae

Citește și: EXCLUSIV / Raportul care i-a adus condamnarea la închisoare pe viață: Magdalena Șerban a avut discernământ și a premeditat atacurile de la metrou

 

Urmărește-ne pe Google News