, „fiind prezentata in mod intentionat ca o femeie care are relatii amoroase cu doua persoane in acelasi timp si care n-a reusit sa se casatoreasca cu Cristi Chivu, desi a publicat prin diverse gazete ca urma sa se casatoreasca cu acesta” – am citat din plangerea penala pe care avocatul Andreei Raicu a inaintat-o justitiei. „in opt numere ale revistei m-au denigrat, urmarit, filmat in cele mai intime situatii si prezentat in cele mai injositoare ipostaze”, se mai precizeaza in plangere.
Despre povestea dintre Chivu si Raicu se pare ca, desi s-a terminat din vara, ziarele continua sa scrie si in ziua de azi. Ieri, „Gazeta Sporturilor” a publicat un material in care se spune cum „Cristi Chivu nu o mai vrea pe Andreea Raicu”, ba mai mult decat atat, ca el este presat de vedeta tv sa reia relatia. Cristi a cunoscut-o pe Andreea in vara anului 2000, cand s-au vazut cu ocazia unui pictorial pe care ea l-a realizat pentru revista VIVA! insa, Andreea era, la momentul respectiv, cu Calin Mailat. Cei doi – Andreea si Cristi – s-au mai intalnit total intamplator in tot felul de locuri. Au inceput sa se imprieteneasca si sa vorbeasca din ce in ce mai des si mai mult la telefon. Desi carcotasii au spus ca Andreea l-ar fi vrut pe Cristi pentru ca era tanar, celebru si bogat, lucrurile se pare ca nu au stat chiar asa si o jumatate de an, cat au fost impreuna, s-au iubit.
La inceputul relatiei, Andreea il vizita pe Cristi in Olanda. Apoi, datorita faptului ca ea prezenta zilnic Big Brother, mai mult vorbeau la telefon decat se vedeau si se certau din cauza faptului ca nu puteau fi impreuna atat de mult timp cat ar fi vrut. Revista „Star” sustine ca Andreea ar fi fost parasita de Cristi dupa ce el a citit ca ea se vede cu fostul ei prieten, Calin Mailat. si, mai mult, ca acum Andreea incearca sa-l recucereasca. insa, lucrurile nu par a sta deloc asa, frumoasa prezentatoare de la Prima TV suferind inca dupa despartirea de Cristi si nedorind sa comenteze acest subiect.

Urmărește-ne pe Google News