Mona Constantinescu, bomba-sexy de la Taraf TV, a fost arestată la sfârşitul lunii trecute, în urma scandalului în care un membru al clanului Carani a fost tăiat de Nuţulică Cămătaru şi de doi prieteni ai acestuia, în clubul bucureştean Million Dollars. Mona, pentru care cei doi interlopi s-ar fi bătut, e acuzată de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, iar alături de ea au mai fost arestaţi un subofiţer SRI şi un bodyguard.

Dacă prima dată când s-a prezentat în faţa magistraţilor Mona era nemachiată şi îmbrăcată neglijent, într-un costum sport, ieri, când a cerut din nou eliberarea, dansatoarea era foarte dichisită. Spre dezamăgirea ei, decizia s-a amânat pentru joi. Potrivit unor surse judiciare, bomba-sexy ar fi cerut de acasă un pachet care să conţină o grămadă de creme şi de farduri.

Mai mult, Mona a început să se obişnuiască şi cu viaţa din spatele gratiilor, este foarte prietenoasă cu cele trei colege de celulă, iar până acum le-a refuzat un singur lucru: să le înveţe să danseze. “Viaţa de dansatoare este foarte grea, mai bine înveţi să faci altceva”, i-ar fi spus ea unei tinere.

Minune zice că a iubit-o o noapte

În acelaşi dosar sunt învinuiţi şi maneliştii Florin Salam şi Adi Minune, care se aflau în clubul Million Dollars în momentul scandalului. Potrivit aceloraşi surse, în timpul audierilor, Adi Minune a mărturisit că s-a iubit cu dansatoarea Mona. Întrebat cum le cheamă pe fetele prezente în club, manelistul a declarat stânjenit: “Îţi spun decât de una pe care am…, mi-e ruşine de dumneavoastră, ce să vă zic. Am luat-o pentru o noapte, că aşa suntem noi, băieţii. Mona o cheamă”.

Urmărește-ne pe Google News