Vila cu 5 camere și o suprafață utilă de 400 de mp a fost construită în 2008. Aceasta dispune de o suprafață de teren de 4.200 de mp, amenajată cu pomi fructiferi, viță de vie și trandafiri.

Cea mai scumpă casă de vânzare în Suceava are la demisol două garaje, o spălătorie și o cămară. La parter găsești o bucătărie, o baie, un birou și un living, iar la primul etaj trei dormitoare, cu dressing încorporat și două băi.

Vezi AICI MAI MULTE IMAGINI cu cea mai scumpă casă de vânzare în Suceava

În prezent, mansarda este folosită ca sală de fitness, dar poate fi amenajată ușor pentru a cuprinde alte câteva dormitoare, o sală de cinema sau o bibliotecă, potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

În cât timp se vinde o vilă în România

Proprietarii care scot la vânzare case și vile în România trebuie să aștepte, în medie, 140 de zile pentru a găsi un cumpărător, potrivit unui raport AnalizeImobiliare.ro, aferent trimestrului al treilea al anului în curs (perioada iulie-septembrie).

Timpul necesar pentru vânzarea unei astfel de proprietăți a scăzut însă față de la începutul lui 2017. În primele trei luni ale anului, proprietarii găseau un cumpărător abia în 207 zile.

Urmărește-ne pe Google News