Potrivit unui studiu finanțat de Health Products Research and Development, lubrifiantele din comerț au în componența lor foarte multe chimicale care pot provoca iritații sau infecții, în urma utilizării prelungite. Pentru a înlătura acest risc, poți folosi însă alternative naturale ale lubrifiantului ce te va ajuta să ai parte de nopți pline de pasiune.

Potrivit site-ului www.bustle.com, poți înlocui lubrifiantul cu gelul de aloe vera. Farmacologul american  Joe Graedon  susține că se știe deja că aloe e foarte delicată și neutră pentru orice fel de tip de piele, așa că se poate folosi în siguranță și în zona vaginului. Însă, spune acesta, asigurați-vă că gelul de aloe este de 100% aloe vera pură și nu conține zaharuri sau ingrediente artificiale.

Albușul de ou este de asemenea un foarte bun lubrifiant natural, mai ales că are efecte incredibile asupra sistemului reproducător. În plus, are rolul și de a crește fertilitatea. Potrivit medicilor e un lubrifiant foarte sănătos și nu are nici un efect advers.

O altă alternativă sănătoasă ar fi uleiul de semințe de in. Acesta se obține după ce pui la fiert trei lingurițe de in în 300 de ml de apă timp de 20 minute. Strecori amestecul obținut și îl ții la rece, apoi îl folosesti la nevoie. De asemenea, și uleiul de cocos poate fi folosit în acest scop.

 

Urmărește-ne pe Google News