Delia şi Silviu au stat extrem de apropiaţi toată seara şi nu au făcut rabat de la gesturi tandre în Club Level, acolo unde a avut loc evenimentul. Cei doi au şi râs cu poftă la glumele făcute de amica lor comună, Oana Roman, părând că formează un cuplu de o veşnicie. Interesant e că apropiaţii celor doi fuseseră anunţaţi că între Delia şi Silviu nu a fost decât un foc de paie, o aventură care s-a încheiat la câteva zile după ce a început. Se pare, însă, că cei doi s-au împăcat, iar acum sunt foarte fericiţi împreună. Dar asta nu e tot.

«Vom pleca undeva, împreună, după Sărbători»

Silviu arată că are intenţii serioase cu Delia şi vrea să profite de Sărbătorile de iarnă, pentru a se apropia şi mai mult de aceasta. Nu de Revelion, pentru că Delia are câteva concerte de onorat, ci imediat după. „Da, e adevărat, vom pleca undeva împreună. Nu ştiu încă destinaţia vacanţei, dar abia aştept!”, ne-a declarat Delia. Interpreta şi avocatul s-au distrat până în jurul orei 2.30, după care au plecat împreună din Level.

Elan şi Tudor, fără partenere

Proaspăt „burlaci”, Elan Schwartzenberg şi Tudor Chirilă au reprezentat adevărate atracţii pentru domnişoarele prezente în club Level. Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu şi fostul iubit al Andreei Raicu nu au dat, însă, prea multă atenţie reprezentantelor sexului frumos. Primul a plecat repede de la eveniment, după ce a dat o tură de club, iar cel de-al doilea a venit cu un grup de prieteni, alături de care s-a distrat toată seara.

Vedetele s-au îngrămădit la lansarea revistei GQ

Cornel, de la Vank, înconjurat, ca de obicei, de femei frumoase

Ileana Pescariu (stânga), gazda evenimentului, alături de câţiva prieteni

Manechinul Laurette, strălucitoare ca de obicei

Urmărește-ne pe Google News