Anchetatorii care se straduiesc sa dezlege misterul mortii adolescentei Alexandra David din Petrosani, fata de numai 17 ani transata si aruncata pe malul raului Mures, sunt pe urmele faptasilor. Doi barbati se afla in vizorul oamenilor legii care se ocupa de rezolvarea acestui caz terifiant.

Latul se strange in jurul celui sau celor care au omorat-o pe Alexandra David. Anchetatorii au informatii care ii duc la doi barbati, unul din Alba Iulia si altul din Petrosani, dar se feresc sa dea amanunte despre cele doua persoane. Potrivit unor surse, cei doi au peste 30 de ani si sunt apropiati ai Alexandrei, un anturaj recent si dubios. Desi in varsta de numai 17 ani, despre Alexandra, care provenea dintr-o familie destramata, anchetatorii au aflat ca avea relatii pasagere cu unii barbati care o plateau in schimbul favorurilor sexuale.

Un pas important in aflarea adevarului ar fi fost gasirea telefonului mobil al adolescentei, dar se pare ca acesta ar fi fost vandut si revandut pana cand i s-a pierdut urma. In urma cu aproape o saptamana, bucati din trupul fetei au fost descoperite pe malul Muresului, in Drambar, jud. Alba, de niste pescari. Oamenii au gasit mai intai capul fetei si un picior, apoi celalalt picior si mainile cu tot cu brate, reusindu-se ulterior identificarea fetei.

Urmărește-ne pe Google News