După slujba religioasă ţinută la o biserică din zonă, copila a fost înmormântată la Cimitirul Căţelu. Micuţa era singurul copil al soţilor Păun, părinţii fiind distruşi de moartea fiicei lor. Din păcate, Andreea Marin nu a avut putut să ajute la investigarea accidentului.

Accidentul nu «se vede» pe camere

Camerele de supraveghere instalate la reşedinţa soţilor Bănică nu au surprins momentul în care micuţa a fost lovită mortal de automobilul marca Peugeot. “Andreea a chemat-o pe mătuşa fetiţei şi i-a arătat înregistrările din acea zi. Din păcate, caseta nu conţinea şi accidentul, acesta producându- se în afara razei de acţiune a camerei de luat vederi”, ne-a spus Mioara Păun, o rudă a fetiţei decedate.

Şoferul a fost arestat

Şoferul care a ucis-o pe Alexandra este în arestul poliţiei. Vasile Florea (23 de ani) a recunoscut că el se afla la volan, deşi nu are permis de conducere şi susţine că maşina i-ar fi împrumutat- o şeful lui, patronul restaurantului la care lucrează ca ospătar. Proprietarul maşinii afirmă însă că angajatul său i-a luat vehiculul fără ştirea lui.

«Zâna» şi-a afişat inelul cu diamante

Andreea Marin Bănică (foto) a pledat, ieri, pentru strângerea selectivă a deşeurilor. Prezentă în Parlament, Andreea şi-a afişat inelul cu diamante primit cadou de la soţul ei, Ştefan Bănică jr.

Citeşte şi: «Andreea Marin, ajută-ne!»

Urmărește-ne pe Google News