La două săptămâni după eşecul liderului PSD Mircea Geoană în alegerile prezidenţiale, fostul său şef de campanie electorală, Viorel Hrebenciuc, a dezvăluit motivul care l-a făcut din nou preşedinte pe Traian Băsescu.

Hrebenciuc a explicat, la Antena 3, de ce a avut rezerve, în campanie, faţă de ziua de joi, când s-a pus problema confruntării televizate dintre Geoană şi Băsescu, în cursul căreia, potrivit specialiştilor, actualul preşedinte l-a bătut măr pe contracandidatul său.

“Am ales ziua de joi, deşi joi după-amiază, în general, Traian Băsescu este în forţă maximă, pentru că violetul pe care l-a purtat în ultima vreme îi dă forţă. Joia este ziua Flăcării Violete, care îi conferă o putere deosebită. Şi cei din staff-ul său au purtat în această campanie violet, pentru că aceia care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă asta. Eu cred sincer în treburile astea, nu o luaţi ca glumă”, a spus Hrebenciuc.

În timpul campaniei electorale, preşedintele Traian Băsescu a purtat de mai multe ori haine de culoare violet. Dar nu numai Băsescu a fost văzut în mov, ci şi premierul Emil Boc, care la prima dezbatere, cea de la Cluj, când Băsescu s-a confruntat cu Crin Antonescu, a purtat un pulover mov, asemănător cu cel îmbrăcat de şeful statului la două mitinguri electorale, cel de la Timişoara şi la cel de la Sibiu.

Adrian Năstase zice că a fost bătut de MISA

Fost candidat la Preşedinţia României, Adrian Năstase susţine că în 2004 nu a fost învins în alegerile prezidenţiale de Băsescu, ci de membrii MISA, care au votat cu actualul şef al statului. “Foarte mulţi tineri yoghini din MISA au venit la vot în secţiile speci- ale din Gara de Nord”, a declarat Năstase.

Ce înseamnă?

“Flacăra Violetă” apare în vechile texte egiptene sacre sub numele de Saqqara (sau Sakara – în traducere Focul Sacru). Raza violetă este cunoscută şi sub numele de a şaptea rază. Toate energiile negative cuprinse de această flacără sunt anihilate.

Urmărește-ne pe Google News